VÆRKSTEDS BOOKING

KT-S Car Service Kolding – din garanti for enestående kvalitet

Hos vores Car Service-værksted beliggende på Lundborgvej 10 i Viborg får du altid service af højeste kvalitet, når din bil skal repareres, serviceres eller eftermonteres. Vi løser alle opgaver – store som små, simple som avancerede.

KT-S Car Service er din garanti for professionel ekspertise. Vores værksted er udstyret med nyeste teknologi, og vi bruger altid FTZ reservedele eller reservedele i original kvalitet. Du er derfor sikker på at kører herfra med en bil, der atter er fuldstændig i topklasse – og ønsker du nogle gode råd med på vejen, klarer vi også den.

Har du en opgave, vores værksted skal klare, og ønsker du et uforpligtende tilbud på at få din bil køreklar igen, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 31 31 61 31 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vores værksted tager også imod biler med 100% Autotjek-garanti. Book din opgave ind nu, og få en tid allerede i dag.

Få et serviceeftersyn af din bil hvor alle bildele undersøges grundigt

Hos KT-S Car Service er du altid sikret grundigt serviceeftersyn af din bil. Vi gennemgår alt fra dæk, fælge, bremser, motor, motorrum, styretøj, klimaanlæg og horn til sikkerhedssystemer. Ønsker du olie- eller filterskift, påfyldning af væsker, eller har du andre ønsker eller behov, så ordner vi også det.

Har du en nyere bil, beholder du altid din fabriksgaranti ved et serviceeftersyn hos KT-S Car Service. Er det nødvendigt at udskifte defekte dele med originale reservedele i topkvalitet, tager vi altid fat i dig, før vi foretager os noget. På den måde har du som kunde altid fuld kontrol.

VÆRKSTED ÅBNINSTIDER

Man. – Fre: 08:00 – 16:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

KT-S Car Service.
Kobbervej 16
6000 Kolding

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August
5. August
6. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur

Hvad er din bil værd ?