Hvem er KT-S Biler?

KT-S Biler har rødder helt tilbage i begyndelsen af 1990’erne, hvor vi startede med at eksportere biler til Østberlin efter murens fald. Dengang kendte folk i Østberlin kun til den lille Trabant, men efter murens fald steg efterspørgslen på biler af kendte, tyske mærker som BMW, VW og Merdedes.
Derfor åbnede vi forretningen TS Biler i Haderslev, som blev en stor succes. Ud over salg og eksport servicerede vi også biler på eget værksted, og vi blev hurtigt kendte i hele Syddanmark for især vores grundige rust- og skadereparationer.

TS Biler lukkede i 2005, og i 2014 etablerede vi KT-S Biler med fornyet energi. Denne gang har vi erfaring med i bagagen fra nyvognssalg som salgschef for henholdsvis Opel og Citroën i Fredericia. Det gør, at vi i dag har stor faglig viden inden for service og salg af både nye og brugte biler.

Som kunde hos KT-S Biler er du altid sikret:

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores showroom.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at kontakte os, er du altid meget velkommen til at skrive til info@kt-s.dk, give et kald på tlf. 31 72 21 77 eller benytte kontaktformularen herunder.

Beregn byttepris

Book prøvetur

Hvad er din bil værd ?