Hvem er KT-S Biler?

KT-S Biler har rødder helt tilbage i begyndelsen af 1990’erne, hvor vi startede med at eksportere biler til Østberlin efter murens fald. Dengang kendte folk i Østberlin kun til den lille Trabant, men efter murens fald steg efterspørgslen på biler af kendte, tyske mærker som BMW, VW og Merdedes.
Derfor åbnede vi forretningen TS Biler i Haderslev, som blev en stor succes. Ud over salg og eksport servicerede vi også biler på eget værksted, og vi blev hurtigt kendte i hele Syddanmark for især vores grundige rust- og skadereparationer.

TS Biler lukkede i 2005, og i 2014 etablerede vi KT-S Biler med fornyet energi. Denne gang har vi erfaring med i bagagen fra nyvognssalg som salgschef for henholdsvis Opel og Citroën i Fredericia. Det gør, at vi i dag har stor faglig viden inden for service og salg af både nye og brugte biler.

Som kunde hos KT-S Biler er du altid sikret:

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores showroom.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at kontakte os, er du altid meget velkommen til at skrive til info@kt-s.dk, give et kald på tlf. 31 72 21 77 eller benytte kontaktformularen herunder.

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 30 & 31

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

31. Juli
1. August
2. August
3. August
4. August
5. August
6. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur

Hvad er din bil værd ?