Santander Consumer Bank

Selv om drømmebilen koster lidt mere, end hvad opsparingen tillader, behøver du ikke gå på kompromis. Med et billån fra Santander Consumer Bank får du nemlig råd til drømmebilen – og samtidig får du masser af fordele.

Santander Consumer Bank er en del af Banco Santander, som er en af de største banker i verden med mere end 160 års baggrund. Med et billån fra Santander Consumer bank er du sikret, at du har den fornødne økonomi til den bil, du drømmer om. Samtidig får du masser af rådgivning i forbindelse med dit bilkøb, så du er sikker på, at alt går efter bogen. Det giver masser af tryghed og sikkerhed, så du slipper for bekymringer.

Det er utroligt nemt at ansøge om et billån hos Santander Consumer Bank. Du kan låne op mod 500.000 kroner, og låneprocessen består af få, enkle trin. Selve ansøgningen er ikke bindende, før den er godkendt og underskrevet, og prisen på dit billån afhænger af, hvor stort et beløb du ønsker at låne samt løbetiden på lånet. For at finde ud af hvad du skal betale tilbage for det beløb, du har brug for at låne hos Santander Consumer Bank, kan du benytte deres låneberegner, som du finder lige her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Åbningstider

PåSKE 2024

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale

Book prøvetur

Beregn byttepris

Hvad er din bil værd ?