Ikano Bank

Ønsker du et fornuftigt billån med en attraktive rente, kan du med fordel vælge at låne hos Ikano Bank. Med et billån fra Ikano Bank kan du nemt skræddersy dit billån ud fra dine ønsker og behov. Du bestemmer nemlig selv, hvor meget du vil tilbagebetale pr. måned – og der er ingen skjulte gebyrer.

Ikano Bank er en internetbaseret bank, der udspringer af IKEA-familien og derfor stammer fra Sverige. Ikano Bank har været etableret i Danmark siden 1978, og den er især kendt for at tilbyde konkurrencedygtige og attraktive renter på billån. Selv om alle som udgangspunkt kan låne hos Ikano

Bank, er der nogle få kriterier, du skal opfylde:
– Du skal være fyldt 18 år
– Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
– Du skal have bopæl i Danmark

Opfylder du disse kriterier, er det ganske enkelt at ansøge om et lån hos Ikano Bank. Låneansøgningen tager blot få minutter at udfylde, hvorefter den bliver kreditvurderet. Du får svar med det samme, og derefter udbetales lånet inden for få dage.

Hos Ikano Bank har du mulighed for at låne mellem 15.000-300.000 kr. uden udbetaling. Løbetiden på et billån er maks. 12 år, og du kan til enhver tid følge med i din månedlige ydelse. Du kan læse meget mere om Ikano Bank samt finde deres låneberegner for at se omkostningerne for dit ønskede lån her. Har du spørgsmål, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

Åbningstider

PåSKE 2024

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale

Beregn byttepris

Book prøvetur

Hvad er din bil værd ?