Basisbank

Er drømmebilen en smule dyrere, end hvad opsparingen tillader, kan du med fordel vælge at tage et billån hos Basisbank. Basisbank tilbyder hurtige, billige og overskuelige billån, og det er nemt og enkelt at ansøge.

Basisbank blev stiftet i år 2000, og det er faktisk Danmarks første rendyrkede internetbank. Deres mission er at give deres kunder en enkel hverdag, gode priser og frihed til at tænke på andet end bank. Har du brug for hjælp til finansiering af din drømmebil, og ønsker du ikke at skulle igennem en lang ansøgningsproces, er Basisbank derfor et godt valg.

Hos Basisbank skal du ikke stille sikkerhed for dit billån, og du kan låne mellem 30.000-500.000 kroner uden udbetaling. Når du har sendt din ansøgning af sted, får du svar allerede efter få timer.

Med et billån fra Basisbank:
– Bestemmer du selv lånebeløb og løbetid, så det passer til din økonomiske situation
– Udbetales pengene til din Nemkonto inden for få timer
– Skal du ikke stille sikkerhed for dit billån

Der er altså mange gode grunde til at vælge Basisbank, når du har brug for finansiering. Her kan du læse meget mere om Basisbank samt finde deres låneberegner, så du nemt kan beregne omkostningerne for dit ønskede lån. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Åbningstider

PåSKE 2024

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale

Beregn byttepris

Book prøvetur

Hvad er din bil værd ?